ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΚΑΝΑ

Δημοσίευση νέας Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα

Πήγαινε κάτω

ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΚΑΝΑ

Δημοσίευση από Admin Την / Το Τρι Ιαν 10, 2017 9:26 am

ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΚΑΝΑ
Στις ερμηνείες που ακολουθούν για τη μεγάλη αρκάνα θα παρατηρήσετε πως δίνω και μία αρνητική ερμηνεία για την κάθε κάρτα. Οι αρνητικές ερμηνείες ισχύουν όταν μια κάρτα πέσει ανάποδα σε ένα διάβασμα, ή όταν περιβάλλεται από άλλες κάρτες που δεν είναι θετικές όπως για παράδειγμα ο πύργος, ο διάβολος κτλπ. Στη μικρή αρκάνα, αν κάποια κάρτα πέσει ανάποδα, τότε θα πρέπει να έχετε υπόψη σας πως η ερμηνεία της παίρνει αυτόματα, μία αρνητική χροιά. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ειπωθεί, πως είναι θέμα δικής σας επιλογής το αν θα χρησιμοποιήσετε αντεστραμμένες κάρτες σε ένα διάβασμα ή όχι και μόνο η διαίσθησή σας μπορεί να σας υποδείξει ποιό είναι το πιο σωστό για εσάς.
0. Ο Τρελός
Πλανητική αντιστοιχία : Ουρανός
Λέξεις κλειδιά: Ένα νέο ξεκίνημα, αυθορμητισμός, πίστη, σύγχυση, τάσεις φυγής.
Ο Τρελός, σαν αρχετυπική φιγούρα είναι ένα από τα πιο σημαντικά σύμβολα του ασυνείδητου. Είναι ο εαυτός μας στο ξεκίνημα ενός ταξιδιού, ο τρελός που έχει χάσει την λογική του, που την έχει εγκαταλείψει για κάτι καλύτερο. Ακόμα είναι ο γελωτοποιός που αστειεύεται στην αυλή του βασιλιά, ο χαζός αδερφός που μένει στο σπίτι όταν τα αδέρφια τ ου φεύγουν για να εξερευνήσουν τον κόσμο και που τελικά τα σώζει χρησιμοποιώντας την πονηριά ή την καλοσύνη του.
Σαν πιθανό γεγονός η κάρτα του τρελού υποδηλώνει ότι θα έχεις την αίσθηση πως εσύ ή η ζωή σου έχει αλλάξει μα είναι πολύ νωρίς ακόμα για να γνωρίζεις το που θα σε βγάλει αυτή η αλλαγή. Υπάρχει μια έντονη ανάγκη για ανεξαρτησία, περιπέτειες, διακοπές και ένα ταξίδι ίσως αποδειχθεί ευχάριστο και ενδιαφέρον. Ο Τρελός μπορεί ακόμα να είναι μια ένδειξη για ένα εκκεντρικό νέο άντρα ο οποίος μπορεί να είναι ένας γιός, ένας νέος εραστής, ή ένας φίλος. Αν έχει αρνητική όψη δηλώνει αφέλεια, σύγχυση, τάσεις φυγής ακόμα και τρέλα. Αν ο Τρελός πέσει στην πρώτη θέση ενός διαβάσματος χρειάζεται προσοχή, γιατί μπορεί να δηλώνει πως η ερώτηση που κάνεις είναι λάθος ή πως ρωτάς για λάθος λόγους.
1. Ο Μάγος
Πλανητική αντιστοιχία : Ερμής
Λέξεις κλειδιά: Δράση, συγκέντρωση, δυνατότητες να πετύχεις έχοντας τα κατάλληλα προσόντα, δύναμη, σημαντικό νέο ξεκίνημα, σημαντικό άτομο.
Ο Μάγος συμβολίζει τον άνθρωπο που πετυχαίνει σε αυτά που θέλει. Είναι ο πλανόδιος ταχυδακτυλουργός που προσπαθεί με διάφορα κόλπα να εξαπατήσει τους περαστικούς, ή ο πανίσχυρος μάγος που κατευθύνει τα γεγονότα σύμφωνα με τη θέληση του.
Σαν πιθανό γεγονός θα σου δοθεί η ευκαιρία για ένα καινούριο ξεκίνημα και καλό είναι να θυμάσαι τα λάθη που είχες κάνει στο παρελθόν έτσι ώστε να μην τα επαναλάβεις. Η κάρτα του Μάγου σου λέει ότι θα έχεις τη δύναμη να πετύχεις σε ότι κάνεις, ότι είναι η κατάλληλη εποχή για να καλλιεργήσεις τις γνώσεις σου και τα ταλέντα σου, ή ακόμα ότι μπορεί να χρειαστεί να δράσεις με διπλωματία για να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση. Αν έχει αρνητική όψη, προειδοποιεί πως θα πρέπει να προσέχεις ποιόν εμπιστεύεσαι γιατί δηλώνει εξαπάτηση, κλοπή, ακόμα και κατάχρηση δύναμης.
2. Η Ιέρεια
Πλανητική αντιστοιχία : Σελήνη
Λέξεις κλειδιά: Προστασία, ηθική συμπαράσταση από γυναικείο πρόσωπο, έγγραφα, μυστικά, ασυνείδητο.
Η Ιέρεια παραδοσιακά σχετίζεται, με τους θρύλους της Πάπισσας Ιωάννας και της Πάπισσας του Βισκόντι, της αδελφής Μανφρέντα. Είναι η δασκάλα, η οδηγός, που υπόσχεται γνώση η οποία όμως μπορεί να γίνει και επικίνδυνη. Ακόμα σχετίζεται με τη διαίσθηση, την περισυλλογή και όλες τις μυστικιστικές διαδικασίες.
Σαν πιθανό γεγονός ένα γυναικείο πρόσωπο θα σου δώσει σοφή καθοδήγηση και συμβουλές. Είναι καιρός να αφήσεις το ένστικτο και τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσουν. Αν ο ενδιαφερόμενος είναι άντρας η Ιέρεια μπορεί να δείχνει την πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή του. Ακόμα η Ιέρεια είναι γνωστή ως φύλακας των μυστικών και όταν εμφανίζεται μπορεί να δηλώνει ένα μυστικό που πρόκειται να αποκαλυφθεί ή ένα μυστικό που εσύ θα ήθελες να αποκαλυφθεί. Η κάρτα της Ιέρειας επίσης δηλώνει καθετί που σχετίζεται με έγγραφα, ανώτερη εκπαίδευση, πτυχία, διπλώματα και συμβόλαια. Αν έχει αρνητική όψη προειδοποιεί για κρυμμένα εμπόδια ή εχθρούς, έλλειψη ενστίκτου, ακόμα και το ότι μπορεί να υπάρχει ένα μυστικό που εσύ δεν γνωρίζεις. Σε αντρικό διάβασμα μπορεί να δηλώνει μια γυναίκα που έχει κακή επιρροή πάνω του.
3. Η Αυτοκράτειρα
Πλανητική αντιστοιχία : Αφροδίτη
Λέξεις κλειδιά: Γονιμότητα, εγκυμοσύνη, δημιουργικότητα, υλικά αγαθά, φύση.
Η Αυτοκράτειρα συχνά παρουσιάζεται κυοφορούσα στις παραδοσιακές τράπουλες δηλώνοντας έτσι την άμεση σχέση της με την ανάπτυξη και την φροντίδα. Είναι η εικόνα της μητέρας και σχετίζεται άμεσα με την ομορφιά, την αφθονία και την ζωτική ενέργεια.
Σαν πιθανό γεγονός αυτή η κάρτα δηλώνει ότι είναι καιρός να αρχίσεις να φροντίζεις τον εαυτό σου. Αν δεν αισθανόσουν καλά τελευταία σύντομα αυτό θα βελτιωθεί καθώς περνάς σε μια περίοδο ανάρρωσης. Θα σε απασχολήσουν οι υλικές ανέσεις και μια μελλοντική μετακόμιση σε ένα μεγαλύτερο σπίτι είναι πιθανή αν συμφωνούν και οι υπόλοιπες κάρτες. Ακόμα η Αυτοκράτειρα μπορεί να δείχνει μια πιθανή εγκυμοσύνη, τη γέννηση ενός παιδιού ή τη γέννηση ενός δημιουργικού σχεδίου. Αρνητικά η κάρτα της Αυτοκράτειρας δείχνει απληστία, ότι εσύ ή κάποια άλλη γυναίκα στη ζωή σου είναι υπερπροστατευτική, και ότι χρειάζεται να προσέξεις τα οικονομικά σου. Μία άλλη αρνητική πλευρά αυτής της κάρτας μπορεί να συμβολίζει στειρότητα ή ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
4. Ο Αυτοκράτορας
Ζωδιακή αντιστοιχία : Κριός
Λέξεις κλειδιά: Επίτευξη υλικών στόχων, σταθερότητα, αντρικό πρόσωπο, δομή, κανόνες.
Ο Αυτοκράτορας είναι το σύμβολο της εξουσίας. Συχνά παρουσιάζεται να κάθεται αγέρωχος στο θρόνο του, αποπνέοντας δύναμη. Ακόμα αντιπροσωπεύει την πατρική φιγούρα, που κινητοποιείται απο αγάπη για τους άλλους. Με πολλούς τρόπους μπορεί να θεωρηθεί ότι ο Αυτοκράτορας είναι ο καθρέφτης της Αυτοκράτειρας, όπως ο Ιεροφάντης που ακολουθεί, είναι ο καθρέφτης της Ιέρειας.
Σαν πιθανό γεγονός η κάρτα του Αυτοκράτορα μιλάει για ένα δείγμα πειθαρχημένου και αποφασιστικού ανθρώπου που χρησιμοποιεί αυτές τις αρετές για να πετύχει τους στόχους του. Αυτό το άτομο μπορεί να είσαι εσύ ή κάποιο άλλο άτομο στη ζωή σου, με θέση εξουσίας, που θα σε βοηθήσει σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας εργοδότης , σύντροφος ή πατέρας. Ακόμα η παρουσία του Αυτοκράτορα δηλώνει πως την επιτυχία θα την οφείλεις στην υπακοή των κανόνων και στην σωστή οργάνωση. Αρνητικά δείχνει ότι εσύ ή ένα άλλο άτομο είναι πιεστικό και κάνει κατάχρηση της δύναμής του.
5. Ο Ιεροφάντης
Ζωδιακή αντιστοιχία : Ταύρος
Λέξεις κλειδιά: Προστασία, ηθική συμπαράσταση από αντρικό πρόσωπο, ταυτοποίηση, πίστη, μόρφωση, πρόοδος, κλειδιά.
Ο Ιεροφάντης όπως παρουσιάζεται στις αρχικές τράπουλες είχε την ονομασία ο Πάπας και πιθανότατα αντιπροσώπευε αυτό ακριβώς που απεικόνιζε. Το δέκατο ένατο αιώνα ονομάστηκε ο Ιεροφάντης, σε μια απόπειρα να συσχετιστούν οι κάρτες με την λατρεία της Ίσιδας στην Αίγυπτο, ή με την λατρεία της θεάς Δήμητρας στα Ελευσίνια μυστήρια. Το αρχέτυπο του Ιεροφάντη σχετίζεται άμεσα, με την εξουσία της εκκλησίας.
Σαν πιθανό γεγονός αυτή η κάρτα είναι μια ένδειξη πως οι παραδοσιακές αξίες ενδείκνυνται για την συγκεκριμένη περίσταση. Αν ψάχνεις απάντηση στα προβλήματά σου η λύση θα βρεθεί μέσα από ένα άτομο που σχετίζεται με την εκπαίδευση, τη φιλανθρωπία ή ένα άτομο που φοράει στολή. Αυτό το άτομο που θα παρουσιαστεί θα σου δώσει σωστές συμβουλές και καλό θα είναι να το εμπιστευτείς. Η κάρτα του Ιεροφάντη μπορεί ακόμα να είναι μια ένδειξη για κλειδιά, είτε αυτά τα κλειδιά σου τα έχουν εμπιστευτεί είτε είναι κλειδιά μίας δικής σου κατοικίας. Αν έχει αρνητική όψη ενδέχεται να ακολουθείς τυφλά την παράδοση ή να παλεύεις ενάντια σε περιορισμούς. Ακόμα δείχνει πως θα καθυστερήσουν οι εξελίξεις στο ζήτημά σου οπότε θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή.
6. Οι Εραστές
Ζωδιακή αντιστοιχία : Δίδυμοι
Λέξεις κλειδιά: Ερωτική σχέση, επιλογή, σταυροδρόμι.
Η κάρτα των Εραστών είναι μια από τις πιο αινιγματικές κάρτες της ταρώ. Στις πρώτες τράπουλες, ονομάζονταν 'η επιλογή' και απεικόνιζε έναν άνδρα να διαλέγει ανάμεσα σε δύο γυναίκες. Το αρχέτυπο των εραστών, σχετίζεται με την δύναμη της αγάπης και την ένωση των αντιθέτων, μα και με τον πειρασμό και τις επιλογές.
Σαν πιθανό γεγονός ένας μεγάλος έρωτας υπάρχει στη ζωή σου ή θα γνωρίσεις ένα νέο έρωτα, πιθανότατα χωρίς να το περιμένεις. Η κάρτα των Εραστών ακόμα μπορεί να δείχνει πως βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι και έχεις να πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις. Συχνά η επιλογή που πρέπει να γίνει είναι το να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο άτομα. Αρνητικά η κάρτα των Εραστών μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα ερωτικό τρίγωνο ή ένα δυστυχισμένο ερωτικό δεσμό. Ακόμα μπορεί να προειδοποιεί για ένα πειρασμό ή να δηλώνει πως ετοιμάζεσαι να προδώσεις τις δικές σου ηθικές αξίες.
7. Το Άρμα
Ζωδιακή αντιστοιχία : Καρκίνος
Λέξεις κλειδιά: Επιτυχία σε στόχο, γρήγορο ταξίδι, θέληση, έλεγχος, δράση.
Το Άρμα σχετίζεται με το έθιμο των κατακτητών, κατά τη διάρκεια της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, να επιδεικνύουν σε θριαμβευτικές παρελάσεις τους αιχμάλωτους και τα λάφυρα. Αυτό το έθιμο είχε τις ρίζες του στην αρχαία Ελλάδα. Ο μέγας Αλέξανδρος αναφέρεται ότι διέσχισε μαζί με τους κοντινούς του φίλους την Περσία μέσα σε ένα μεγάλο άρμα γεμάτο με φλάουτα, φαγητό και κρασί. Η θρυλική σημασία του άρματος έγκειται στο ότι δίνει την ευκαιρία στον αναβάτη του να νικήσει, όποιες και αν είναι οι γύρω συνθήκες.
Σαν πιθανό γεγονός αυτή η κάρτα σε προτρέπει να αναλάβεις τον έλεγχο της ζωής σου έτσι ώστε να πετύχεις, αυτά που οι άλλοι λένε πως είναι ακατόρθωτα. Συμβολίζει εμπόδια που καταλήγουν σε νίκη και σε συμβουλεύει να συνεχίσεις με επιμονή τις προσπάθειες σου ώσπου να πετύχεις τους στόχους σου. Το άρμα μπορεί ακόμα να δηλώνει ένα ταξίδι ή μια αλλαγή και αντιπροσωπεύει ένα όχημα που μπορεί να είναι δικό σου ή να ανήκει σε κάποιο κοντινό σου πρόσωπο. Αν πέσει σε επιθυμητή θέση δείχνει ότι θα αποκτήσεις το αυτοκίνητο που ήθελες. Αν έχει αρνητική όψη μπορεί να σου δείχνει ότι φοβάσαι να χάσεις τον έλεγχο. Μια άλλη αρνητική πλευρά αυτής της κάρτας αντιπροσωπεύει ματαιώσεις, καθυστερήσεις ή σχέδια για ταξίδια που δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες.
8. Η Δύναμη
Ζωδιακή αντιστοιχία : Λέων
Λέξεις κλειδιά: Θέληση, πείσμα, επιτυχία, δύναμη, υπομονή.
Οι αρχικές κάρτες δείχνουν μια γυναίκα να ανοίγει ή να κλείνει το στόμα ενός λιονταριού. Το λιοντάρι ήταν το αλχημιστικό σύμβολο του ήλιου και του χρυσού. Ακόμα, η κάρτα της Δύναμης μπορεί να σχετίζεται με τους θρύλους του Ηρακλή, του Σαμψών και με το λιοντάρι του Αγίου Μάρκου. Είναι η δύναμη της αρετής που χαλιναγωγεί τα άγρια ένστικτα.
Σαν πιθανό γεγονός θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις όλη σου την ενέργεια για να ανταπεξέλθεις στην υπερβολική πίεση μα αν επιμείνεις στα πιστεύω σου θα τα καταφέρεις. Η Δύναμη μπορεί ακόμα να δηλώνει πως η γυναίκα στη σχέση έχει την ικανότητα να αλλάξει τον σκληρό χαρακτήρα του συντρόφου της σε έναν πιο ήπιο. Αν η ερώτηση σχετίζεται με ασθένεια τότε η κάρτα αυτή δηλώνει ανάρρωση μα όχι πριν εσύ εγκαταλείψεις μια ανθυγιεινή συνήθεια. Αρνητικά η κάρτα της Δύναμης προειδοποιεί για χαμένες ευκαιρίες και συμβουλεύει πως δεν θα πρέπει να παραιτηθείς όταν μπορείς να βρίσκεσαι τόσο κοντά στη νίκη. Ακόμα μπορεί να είναι μια ένδειξη για το ότι έχεις νικηθεί με άδικα μέσα.
9. Ο Ερημίτης
Ζωδιακή αντιστοιχία : Παρθένος
Λέξεις κλειδιά: Λύσεις στα προβλήματα, συμβουλή από ηλικιωμένο άτομο, ενδοσκόπηση, μοναξιά.
Ο Ερημίτης συχνά παρουσιάζεται σαν ένας μυστηριώδης γέροντας που περπατά στην έρημο κρατώντας ένα φανάρι. Είναι ο αναζητητής, που έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια και ψάχνει να βρεί την εσωτερική αλήθεια.
Σαν πιθανό γεγονός η κάρτα του Ερημίτη δείχνει πως οι απαντήσεις που ψάχνεις και οι λύσεις στα προβλήματά σου δεν θα αργήσουν να βρεθούν. Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να πάρεις βιαστικές αποφάσεις και καλό θα είναι να αφήσεις κάποιον που εμπιστεύεσαι να σε καθοδηγήσει. Ακόμα αυτή η κάρτα δείχνει μια τάση για απομόνωση και όσον αφορά την υγεία συμβουλεύει ότι είναι καιρός για ανάρρωση και ξεκούραση. Αν έχει αρνητική όψη δείχνει ότι δεν δέχεσαι συμβουλές όταν η βοήθεια μπορεί να είναι ευεργετική και φόβο που καταλήγει σε λανθασμένη απόσυρση από τη ζωή.
10. Ο Τροχός της τύχης
Πλανητική αντιστοιχία : Δίας
Λέξεις κλειδιά: Μοιραίο γεγονός, αλλαγή της τύχης, κίνηση, ευκαιρίες.
Ο Τροχός της τύχης βρίσκεται εδώ για να μας θυμίσει πως ότι βρίσκεται επάνω (π.χ ένας βασιλιάς) κάποια στιγμή θα βρεθεί και κάτω (όπως π.χ ένας ζητιάνος). Η ρόδα γυρίζει αδυσώπητη πολλές φορές και τίποτα στη ζωή δεν διαρκεί για πάντα.
Σαν πιθανό γεγονός τα πράγματα θα αλλάξουν γύρω σου είτε το επιθυμείς είτε όχι. Αν συμφωνούν και οι υπόλοιπες κάρτες τότε ο Τροχός της τύχης δείχνει πως μία απρόσμενη πνοή καλής τύχης θα έρθει στη ζωή σου, τα τωρινά προβλήματα θα λυθούν και θα ανταμειφθείς για προηγούμενες προσπάθειες. Πρέπει να έχεις υπόψη σου πως αυτή την περίοδο ότι σχέδια κάνεις μπορεί να αλλάξουν και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις πολλά απρόβλεπτα γεγονότα. Αρνητικά οι εκπλήξεις γίνονται δυσάρεστες. Ο Τροχός γυρίζει προς την αντίθετη κατεύθυνση, φέρνοντας σου μια περίοδο κακής τύχης που θα είναι όμως προσωρινή.

Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 2822
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2017

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://onomostiselksis.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΚΑΝΑ

Δημοσίευση από Admin Την / Το Τρι Ιαν 10, 2017 9:26 am

11. Η Δικαιοσύνη
Ζωδιακή αντιστοιχία : Ζυγός
Λέξεις κλειδιά: Ανάγκη για ισορροπία σε καταστάσεις, δράση και αποτέλεσμα, νομικά θέματα, δικαιοσύνη.
Η φιγούρα της δικαιοσύνης είναι βασισμένη στην θεά Θέμιδα και σχετίζεται ακόμη με την αιγυπτιακή θεά Μαατ. Ευθύνη της ήταν το να ζυγίζει την αλήθεια. Γιατί στα αρχαία χρόνια, όπως και στον δικό μας πολιτισμό η αλήθεια μπορούσε να ζυγιστεί ακόμα και όταν ήταν ελαφριά σαν πούπουλο.
Σαν πιθανό γεγονός η εμφάνιση της Δικαιοσύνης δηλώνει πως οι προηγούμενες πράξεις σου θα σημαδέψουν την μελλοντική σου ζωή. Νομικά θέματα θα λυθούν με δικαιοσύνη. Μία αδικία που έχει γίνει στο παρελθόν διορθώνεται ή μπορεί εσύ να ψάχνεις δικαιοσύνη για κάποιον άλλο. Αν η ερώτησή σου σχετίζεται με επιχειρηματικές συμφωνίες ή συνεργασίες τότε η κάρτα της Δικαιοσύνης είναι καλός οιωνός γιατί αντιπροσωπεύει την τιμιότητα και την ισορροπία σε όλα τα πάρε δώσε με τους άλλους. Αρνητικά δηλώνει αδικία, συμφωνίες που αθετούνται, ακόμα και προβλήματα με το νόμο.
12. Ο Κρεμασμένος
Πλανητική αντιστοιχία : Ποσειδώνας
Λέξεις κλειδιά: Λάθος κρίση που φέρνει πόνο, απομάκρυνση, θυσίες, απρόσμενες αλλαγές.
Η κάρτα του Κρεμασμένου σχετίζεται με το μύθο του θεού Όντιν στην Νορβηγική μυθολογία που θυσιάστηκε για τη γνώση, μένοντας κρεμασμένος από το κοσμικό δέντρο Ύγκντρασιλ για εννέα ημέρες και δηλώνει την αυτοθυσία για έναν ανώτερο σκοπό. Ακόμα, θα πρέπει να αναφέρω πως στις παραδοσιακές τράπουλες, ο κρεμασμένος απεικονίζεται να κρέμεται από το ένα πόδι, μια μέθοδος που χρησιμοποιούνταν για τους προδότες.
Σαν πιθανό γεγονός η κάρτα του Κρεμασμένου σε καλεί να ενεργήσεις με τρόπο εντελώς αντίθετο από αυτόν που θεωρείς σωστό και να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητες σου. Μπορεί να δηλώνει μία ασθένεια, άγχος ή ένταση και συμβουλεύει πως πρέπει να κάνεις υπομονή αντί να στεναχωριέσαι. Ακόμη συμβολίζει την συναισθηματική ή υλική αυτοθυσία και το να θυσιάζουμε κάτι που έχουμε για μια καλύτερη ζωή. Αν έχει αρνητική όψη μπορεί να δείχνει εγωισμό, χαμένες ευκαιρίες, υλισμό, ακόμα και το να περνάς κάποιου είδους μαρτύριο.
13. Ο Θάνατος
Ζωδιακή αντιστοιχία : Σκορπιός
Λέξεις κλειδιά: Ριζική αλλαγή, απώλεια, μετάβαση, τέλος και αρχή.
Η κάρτα του Θανάτου είναι μια από τις πιο δημοκρατικές κάρτες της ταρώ γιατί δείχνει πως όλοι: ο βασιλιάς, ο επίσκοπος, η γυναίκα, το παιδί, είναι ίσοι μπροστά στον θάνατο. Αυτή η κάρτα μπορεί να προβάλει τους χειρότερους φόβους μας, ή να μας ελευθερώσει. Είναι το σύμβολο της αλλαγής και της μετάβασης από τη μία κατάσταση στην άλλη.
Σαν πιθανό γεγονός η περίοδος θλίψης περνάει και σύντομα θα μπορείς να ζεις πιο ευτυχισμένες στιγμές. Η θλίψη μπορεί να προέρχεται από ένα χωρισμό, το να χάσεις ένα φίλο, ατυχίες και γενικά από κάθε είδους τερματισμούς. Η κάρτα του Θανάτου δείχνει τη μετάβαση από μία κατάσταση σε μια άλλη. Αυτό μπορεί μερικές φορές να είναι οδυνηρό μα δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως κάθε τέλος φέρνει μαζί του και μια καινούρια αρχή. Αρνητικά η ερμηνεία της κάρτας του Θανάτου δεν έχει μεγάλη διαφορά απλά μπορεί να δείχνει πως αντιστέκεσαι εσύ στην αλλαγή, τη στιγμή που η αλλαγή είναι απαραίτητη για τη ζωή σου.
14. Η Εγκράτεια
Ζωδιακή αντιστοιχία : Τοξότης
Λέξεις κλειδιά: Εγκράτεια, δεν είναι καιρός για αποφάσεις, ισορροπία, ανάρρωση, συμβιβασμός.
Η Εγκράτεια συμβολίζει αυτό ακριβώς που λέει και το όνομα της. Μπορεί να σχετίζεται με την θεά Ίριδα που υποσχόταν την ανατολή της ειρήνης μέσα σε μια περίοδο αναταραχών και με την χρυσή τομή. Συχνά παρουσιάζεται σαν ένας άγγελος που χύνει νερό από ένα βάζο σε ένα άλλο, υποδηλώνοντας μια ένωση, έναν συγκερασμό αντιθέτων.
Σαν πιθανό γεγονός χρειάζεται να μετριάσεις τις επιθυμίες σου και να ανακαλύψεις κάποιου είδους ισορροπία για να πετύχεις τους στόχους σου. Ακόμα η κάρτα της Εγκράτειας δείχνει ένα πνεύμα ή ένα φύλακα άγγελο που βρίσκεται κοντά σου και σε φροντίζει και ειδικά σε θέματα υγείας δηλώνει πως βρίσκεσαι στην πορεία της ανάρρωσης. Αρνητικά μπορεί να δείχνει διαμάχες και διαφωνίες μέσα στην οικογένεια ή μέσα στη σχέση και προειδοποιεί στο να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να ανατρέψουν την πρόοδο σου, αλλά και να μην φτάσεις στο αντίθετο άκρο όπου δεν κάνεις τίποτα μόνο και μόνο επειδή φοβάσαι τα αποτελέσματα που μπορεί να έχουν οι πράξεις σου. Η κάρτα της Εγκράτειας είναι η κάρτα της αρμονίας και συμβουλεύει ότι θα πρέπει να αποφεύγονται κάθε είδους ακραίες συμπεριφορές.
15. Ο Διάβολος
Ζωδιακή αντιστοιχία : Αιγόκερως
Λέξεις κλειδιά: Εξαρτήσεις, υλισμός, πάθη, φόβος.
Η κάρτα του Διαβόλου συμβολίζει τα πάθη μας και είναι πάντα η προσωποποίηση του κακού, μα οι μορφές που παίρνει εξαρτώνται από την ερμηνεία που θα του δώσουμε. Το κακό μπορεί να είναι επιθυμητό ή βλαβερό, εξωτερικό ή εσωτερικό.
Σαν πιθανό γεγονός κάθε είδους πειρασμοί και περιορισμοί υποδηλώνονται όταν εμφανίζεται η κάρτα του Διαβόλου μα είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι οι περιορισμοί μπορούν να εξαφανιστούν μόνο μέσα από τη δική σου προσπάθεια. Ο Διάβολος μπορεί να δείχνει μία σχέση που βασίζεται στο πάθος ή σε οικονομικά συμφέροντα και όχι στα συναισθήματα, ή μια σχέση στην οποία το ένα από τα δύο εμπλεκόμενα άτομα έχει εμμονές ακόμα και κάποιου είδους εξάρτηση. Αν η κάρτα του Διαβόλου έχει αρνητική όψη δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά, απλά όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά της κάρτας γίνονται πιο ισχυρά. Ακόμη η αρνητική όψη της κάρτας του Διαβόλου μπορεί να δείχνει ισχυρογνωμοσύνη, τυφλή ορμή, επώδυνη δυσαρέσκεια, απληστία και θυμό.
16. Ο Πύργος
Πλανητική αντιστοιχία : Άρης
Λέξεις κλειδιά: Ξαφνική αλλαγή, αποδέσμευση, καταστροφή που έρχεται, τραύμα, απώλεια.
Η κάρτα του Πύργου παραπέμπει στον πύργο της Βαβέλ και στην επιθυμία του ανθρώπου να φτάσει στα ουράνια, που με την παρέμβαση μιας θεϊκής δύναμης καταστρέφεται.
Σαν πιθανό γεγονός η εμπειρία που θα έχεις όταν εμφανίζεται η κάρτα του Πύργου μπορεί να κυμαίνεται από το να χάσεις την τσάντα σου στο να χάσεις τα πάντα. Αυτό μπορεί να συμβεί μέσα σε ένα δευτερόλεπτο ή να συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε κάθε περίπτωση όμως μιλάμε πάντα για απώλεια, και κάποιου είδους καταστροφή. Είναι στο χέρι σου το αν θα επιλέξεις να προσαρμοστείς στις καινούριες συνθήκες και να βρεις κάποια καινούρια πράγματα να απασχολήσουν το μυαλό σου ή αν θα επιμείνεις να υποφέρεις χωρίς να μπορείς να δεις τις νέες κατευθύνσεις που έφερε στη ζωή σου αυτή η αλλαγή. Αρνητικά ο Πύργος δείχνει την καταστροφή πραγμάτων που είχαν χτιστεί πάνω σε ψέματα ή ακόμα και το ότι μπορεί να κατηγορηθείς άδικα για κάτι.
17. Το Αστέρι
Ζωδιακή αντιστοιχία : Υδροχόος,
Λέξεις κλειδιά: Ελπίδες, αισιοδοξία, επιτυχία.
Το αστέρι σχετίζεται με την ελπίδα. Μπορούμε να θυμηθούμε το αστέρι της Βηθλεέμ, που καθοδηγούσε τους τρείς μάγους. Ακόμα συμβολίζει το συλλογικό ασυνείδητο και την ψυχή. Σε πολλούς πολιτισμούς πίστευαν πως κάθε αστέρι είναι και η ψυχή ενός ανθρώπου.
Σαν πιθανό γεγονός οι ελπίδες και τα όνειρα σου θα εκπληρωθούν, θα σου παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες και θα νιώσεις μια νέα πνοή αισιοδοξίας στη ζωή σου. Αν το επάγγελμα σου σχετίζεται με το χώρο της τέχνης κάποιου είδους αναγνώριση σε περιμένει. Ακόμη το Αστέρι είναι μια πολύ τυχερή κάρτα και μπορεί να δείχνει οικονομικό κέρδος, που προέρχεται από τζόγο. Αρνητικά μπορεί να δείχνει την έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σου αλλά ακόμα και η αρνητική πλευρά της κάρτας μπορεί να σε καταπλήξει με απρόσμενη καλή τύχη παρόλη την απαισιοδοξία σου.
18. Η Σελήνη
Ζωδιακή αντιστοιχία : Ιχθύες
Λέξεις κλειδιά: Ύπουλοι εχθροί, προδοσία, φαντασιώσεις, φόβος, κατάθλιψη.
Η Σελήνη λατρεύονταν σαν θεότητα σε πολλούς πολιτισμούς και ακόμα και σήμερα πιστεύεται από πολλούς, ότι οι φάσεις της σελήνης επηρεάζουν την συμπεριφορά μας. Ακόμα αξίζει να αναφερθεί, ότι η αγγλική λέξη για την παράνοια 'lunatic΄ προέρχεται από το λατινικό όνομα της σελήνης, κάτι που δείχνει τον άμεσο συσχετισμό αυτής της κάρτας με την ψευδαίσθηση.
Σαν πιθανό γεγονός η κάρτα της Σελήνης προειδοποιεί για προδοσία και χρειάζεται να προσέξεις τα άτομα που εμπιστεύεσαι. Ίσως εσύ να κρίνεις λάθος τις καταστάσεις, ή κάποιος να σε εκμεταλλεύεται. Σε κάθε περίπτωση πάντως η κάρτα της Σελήνης προειδοποιεί ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Αν η ερώτηση σου σχετίζεται με κάποια δική σου παράνομη σχέση τότε η κάρτα της Σελήνης είναι καλός οιωνός φτάνει να φροντίσεις να μην αποκαλυφθεί το μυστικό σου. Αν έχει αρνητική όψη προειδοποιεί να προσέξεις γιατί μπορεί να εκδηλωθούν από κάποιο κοντινό σου άτομο ή από εσένα απρόσμενες αντιδράσεις που θα οφείλονται σε συναισθήματα μοναξιάς, άγχους, σύγχυσης, ακόμα και κατάθλιψης.
19. Ο Ήλιος
Πλανητική αντιστοιχία : Ήλιος
Λέξεις κλειδιά: Ευτυχία, αγάπη, ελπίδα, ζωτικότητα.
Το αρχέτυπο του Ήλιου συμβολίζει την ενέργεια, την αφύπνιση του πνεύματος και την ευτυχία. Στους περισσότερους πολιτισμούς σχετίζεται με την αρσενική ενέργεια σε αντίθεση με τη σελήνη που σχετίζεται με τη θηλυκή.
Σαν πιθανό γεγονός ευχάριστες εκπλήξεις, οικογενειακές γιορτές, ευτυχία και αγάπη θα γεμίσουν τη ζωή σου. Η κάρτα του Ήλιου φέρνει καλή τύχη και καλούς οιωνούς, διώχνει τη δυστυχία και υπόσχεται ότι το πρόβλημα σου θα βρει τη λύση του. Ακόμα μπορεί να δηλώνει μια ερωτική εκπλήρωση και μία σχέση που θα έχει θετική επίδραση στη ζωή σου, καλά νέα που σχετίζονται με τα παιδιά, διακοπές και καλή υγεία. Αν έχει αρνητική όψη προειδοποιεί για αλαζονεία και κακή κρίση, ακόμα και για καθυστερήσεις στα σχέδια σου.
20. Η Κρίση
Πλανητική αντιστοιχία : Πλούτωνας
Λέξεις κλειδιά: Ετοιμότητα σε γεγονός που έρχεται, κρίση, επανεκτίμηση, αναζωογόνηση.
Οι θρυλικές έννοιες της Κρίσης είναι πολλές και προέρχονται από τις περισσότερες θρησκείες. Αποτελούνται από την ημέρα της κρίσεως και την ανάσταση. Στις παραδοσιακές ταρώ εμφανίζεται ένας άγγελος που σαλπίζει και προσκαλεί τους νεκρούς να αναστηθούν από τους τάφους τους. Η κάρτα της Κρίσης, σχετίζεται άμεσα με τις έννοιες της επανεκτίμησης και της αναγέννησης.
Σαν πιθανό γεγονός η κάρτα της Κρίσης συμβολίζει το να αναλύεις τη ζωή σου, να αντιμετωπίζεις τα γεγονότα με κουράγιο, και το να δέχεσαι κάποιου είδους κριτική για τις πράξεις σου είτε από τον εαυτό σου, είτε από τους άλλους. Σε περίπτωση που βρεθείς αντιμέτωπος με τις προηγούμενες πράξεις σου, αναρωτήσου αν έχεις τη συνείδηση σου καθαρή. Τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Μα αν έχεις άδικό ή έχεις ένοχα μυστικά, ετοιμάσου, γιατί θα αποκαλυφθούν. Ακόμα η Κρίση φέρνει ένα νέο σχέδιο ή μια απόφαση που δεν πρέπει να αγνοηθεί γιατί μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Αρνητικά δηλώνει καθυστερήσεις και αναβολές, το φόβο της αλλαγής, καθώς και το να νιώθεις ενοχές για προηγούμενα λάθη.
21. Ο Κόσμος
Πλανητική αντιστοιχία : Κρόνος
Λέξεις κλειδιά: Ευτυχία, το τέλος μίας κατάστασης και την αρχή μιας καινούριας, ανταμοιβή.
Παραδοσιακά η κάρτα του Κόσμου εμφανίζει έναν άγγελο, έναν αετό, ένα ταύρο και ένα λιοντάρι, που αντιπροσωπεύουν τους τέσσερις ευαγγελιστές ή τα τέσσερα στοιχεία. Η κεντρική φιγούρα συνήθως απεικονίζει μια γυναίκα που χορεύει και οι περισσότεροι ερμηνευτές των ταρώ συνδέουν αυτή την κάρτα, με την έννοια του θριάμβου και την ολοκλήρωση.
Σαν πιθανό γεγονός ολοκληρώνετε ένας κύκλος στη ζωή σου και μια πολύ μεγάλη αλλαγή θα επηρεάσει τα θέματα που σε απασχολούν. Σου δίνετε μια δεύτερη ευκαιρία και είναι στο χέρι σου μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη. Ακόμη η κάρτα του Κόσμου δηλώνει την ολοκλήρωση μιας επιχείρησης, προαγωγή, ανταμοιβή για σκληρή δουλειά και το ότι έχεις βρει αυτό που έψαχνες και δεν θα υπάρξει πισωγύρισμα. Σε γενικές γραμμές η κάρτα του Κόσμου προλέγει την άφιξη αυτού που επιθυμεί η καρδιά σου ότι και αν είναι αυτό. Αν έχει αρνητική όψη δηλώνει ότι μπορεί να χρειάζεται να ξεπεράσεις μερικές ακόμα προκλήσεις πριν πετύχεις τους στόχους σου, μα μην απογοητεύεσαι, γιατί η επιτυχία θα είναι σύντομα δική σου.

Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 2822
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2017

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://onomostiselksis.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΚΑΝΑ

Δημοσίευση από Admin Την / Το Τρι Ιαν 10, 2017 9:27 am

ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΑΝΑ
1. Ράβδων
Λέξεις κλειδιά: Δημιουργική ώθηση, νέο ξεκίνημα σε προσπάθεια ή αγώνα, σύλληψη, ενθουσιασμός, αυτοπεποίθηση, επιτυχία.
Αυτή η κάρτα σχετίζεται με τη δημιουργική δράση και δηλώνει ανανεωμένη ζωτικότητα, ενθουσιασμό και ότι παρουσιάζονται νέες δυναμικές. Σαν πιθανό γεγονός, μπορεί να είναι μια ένδειξη για επιτυχή έκβαση στα θέματα που σε απασχολούν. Αν εμφανιστεί μαζί με την κάρτα της Αυτοκράτειρας μπορεί να δηλώνει πως σύντομα θα έχεις νέα σχετικά με τη γέννηση ενός παιδιού. Ακόμα, η αρχή μιας δύσκολης επιχείρησης είναι πιθανή, που όμως θα την αντιμετωπίσεις με ενθουσιασμό.
2. Ράβδων
Λέξεις κλειδιά: Επίτευξη στόχου, πρωτοτυπία, δύναμη, αλλαγές, υπομονή.
Όταν εμφανίζεται το δύο των ράβδων σε ένα διάβασμα συνοδεύεται από την αίσθηση ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα και σαν πιθανό γεγονός δηλώνει το ότι η εύνοια της τύχης είναι με το μέρος σου. Ακόμη μπορεί να δηλώνει ότι είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις με υπομονή τη δεδομένη κατάσταση, γιατί σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν και μόνο τότε θα είσαι σε θέση να την αξιολογήσεις σωστά.
3. Ράβδων
Λέξεις κλειδιά: Επέκταση, πρόοδος, εξερεύνηση, ασφάλεια, αυτοπεποίθηση.
Το τρία των ράβδων είναι μία κάρτα που δηλώνει ασφάλεια, καθώς και καλοσχεδιασμένα έργα που τίθενται σε εφαρμογή. Σαν πιθανό γεγονός μπορεί να δηλώνει πως θα σκεφτείς σοβαρά μία πρόταση που θα σου έρθει από το εξωτερικό και αν η ερώτηση σου σχετίζεται με θέματα υγείας δείχνει πως σύντομα θα είσαι καλά καθώς αυτή η κάρτα είναι ένα σύμβολο απεριόριστης υγείας και ζωτικότητας.
4. Ράβδων
Λέξεις κλειδιά: Επιτυχία, ολοκλήρωση, ενθουσιασμός, σπίτι και οικογένεια.
Το τέσσερα των ράβδων σχετίζεται με την οικογένεια και συνήθως υποδηλώνει κάποιου είδους γιορτή. Σαν πιθανό γεγονός αυτή η κάρτα δηλώνει ότι τα θέματα που σε απασχολούν θα ρυθμιστούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Ένας στόχος που έχεις ή ένα όνειρο θα ολοκληρωθεί με επιτυχία και σύντομα θα ζήσεις μια περίοδο χαράς και εορτασμού. Ακόμα το τέσσερα των ράβδων μπορεί να είναι μια ένδειξη για κάποια οικογενειακά θέματα, καθώς και κάποια άτομα που θα επισκεφτούν το οικογενειακό σου περιβάλλον.
5. Ράβδων
Λέξεις κλειδιά: Ανταγωνισμός, ασυμφωνία, ζήλια, σύγχυση.
Η εμφάνιση αυτής της κάρτας σε ένα διάβασμα αναγγέλλει μία περίοδο συγκρούσεων και σύγχυσης. Σαν πιθανό γεγονός δηλώνει ότι μέχρι να εξακριβώσεις τι πραγματικά θέλεις η σύγχυση θα συνεχιστεί. Ακόμα το πέντε ράβδων προειδοποιεί για την απειλή κακόβουλων κουτσομπολιών και ζήλιας οπότε θα πρέπει να προσέξεις πολύ με ποιόν μοιράζεσαι τα μυστικά σου αυτή την περίοδο.
6. Ράβδων
Λέξεις κλειδιά: Κυριαρχία, καλά νέα, νίκη, υπερηφάνεια.
Το έξι των ράβδων σχετίζεται με τον θρίαμβο και την κυριαρχία. Σαν πιθανό γεγονός θα σου φέρει καλά συναισθήματα και οι ικανότητες σου θα αναγνωριστούν. Ακόμα μπορείς να περιμένεις απρόσμενα καλά νέα που θα σχετίζονται με το σπίτι ή την εργασία σου. Σε περίπτωση που έχεις λάβει μέρος σε ένα διαγωνισμό ή σε μία διαμάχη αυτή η κάρτα δείχνει ότι η νίκη θα είναι δική σου.
7. Ράβδων
Λέξεις κλειδιά: Αγώνας, προκλήσεις, εμπόδια.
Το εφτά των ράβδων σχετίζεται με τον ανταγωνισμό και τις προκλήσεις που μας παρουσιάζονται. Σαν πιθανό γεγονός, είναι μια ένδειξη για το ότι υπερασπίζεσαι όσα πιστεύεις και διεκδικείς τα δικαιώματα σου. Αυτή η κάρτα μπορεί να δηλώνει κάποιου είδους επίθεση, ή ότι δέχεσαι την κριτική των άλλων, μα δεν είναι καλή ιδέα το να παραιτηθείς γιατί αργότερα θα διαπιστώσεις πως η γνώμη σου ή το ένστικτο σου ήταν σωστά. Όλα τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν μα χρειάζεται να έχεις κουράγιο και αυτοπεποίθηση.
8. Ράβδων
Λέξεις κλειδιά: Ταχύτητα, νέα, ταξίδια, ανάπτυξη.
Αυτή η κάρτα σχετίζεται με την κίνηση και προλέγει γρήγορα γεγονότα και ορμή. Σαν πιθανό γεγονός, το οκτώ των ράβδων δηλώνει ότι βιάζεσαι να βάλεις τα σχέδια σου σε εφαρμογή ή ότι είναι πολύ σημαντικό να ενεργήσεις γρήγορα. Ακόμα φέρνει ταξίδια, πιθανόν μέσα στις επόμενες εβδομάδες και έντονη δραστηριότητα σε όλους τους τομείς. Συχνά αυτή η κάρτα εμφανίζεται σε άτομα που το επάγγελμα τους περιλαμβάνει ταξίδια, κίνηση, ή δημιουργικότητα.
9. Ράβδων
Λέξεις κλειδιά: Μαθήματα, προκλήσεις, απογοήτευση.
Το εννέα των ράβδων σχετίζεται με κάποιου είδους επίθεση ή μάχη. Σαν πιθανό γεγονός αυτή η κάρτα δηλώνει πως κάτι που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου σε απογοητεύει. Ακόμα μπορεί να είναι μια ένδειξη ότι τις τελευταίες εννέα εβδομάδες ή μήνες, πέρασες μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Αν θυμάσαι τα μαθήματα που πήρες από αυτή την εμπειρία θα σου φανούν ανεκτίμητα στο μέλλον. Μερικές φορές το εννέα των ράβδων μπορεί να δηλώνει και κάποιο άτομο που είχε δεχτεί κακοποίηση ή καταπίεση που όμως το έχει ξεπεράσει και είναι στο χέρι του να μην ξαναζήσει ποτέ παρόμοιες καταστάσεις.
10. Ράβδων
Λέξεις κλειδιά: Φορτίο, προσπάθεια, καταπίεση.
Το δέκα των ράβδων συμβολίζει συνήθως κάποιο είδος φορτίου. Σαν πιθανό γεγονός δηλώνει ότι μπορεί να χρειαστεί να ανεβείς μια δύσκολη ανηφόρα και καλό θα είναι να επιτρέψεις στους άλλους γύρω σου να σε βοηθήσουν. Αν το τελευταίο διάστημα τα πράγματα ήταν δύσκολα για εσένα, τότε το δέκα των ράβδων σηματοδοτεί μια νέα αρχή και δεν χρειάζεται να ανησυχείς γιατί το τέλος των προβλημάτων σου είναι κοντά. Συχνά το δέκα των ράβδων επίσης δηλώνει, ότι δέχεσαι κάποια εξωτερική πίεση, μα τα σχέδιά σου θα ολοκληρωθούν ικανοποιητικά.

Όλοι οι αυλικοί των ράβδων μπορεί να δηλώνουν άτομα που ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς : Λέων, Κριός, Τοξότης.
Ακόλουθος Ράβδων
Δηλώνει ένα έξυπνο, σκληρό και τολμηρό άτομο, συνήθως κάτω των δεκαοκτώ, που μπορεί να σε στηρίξει. Αυτό το άτομο δεν μένει ποτέ ακίνητο, του αρέσει να είναι ο αρχηγός και να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Σαν πιθανό γεγονός, ετοιμάσου για συναντήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου.
Ιππότης Ράβδων
Άτομο από δεκαοκτώ έως τριάντα χρονών, γεμάτο αυτοπεποίθηση και γοητεία, σκληρό αλλά δίκαιο. Αυτό το άτομο είναι πιστό στους φίλους του και τα πιστεύω του, αλλά δεν δεσμεύεται εύκολα. Σαν πιθανό γεγονός, ο Ιππότης των ράβδων φέρνει μια είδηση για αγώνα και προσπάθεια, ξαφνικές αλλαγές στα γεγονότα, ακόμα και ένα μακρινό ταξίδι αν συμφωνούν και οι γύρω κάρτες.
Βασίλισσα Ράβδων
Η Βασίλισσα των ράβδων δηλώνει μια σκληρή αλλά δίκαιη γυναίκα, συνήθως πάνω από τριάντα χρονών. Είναι φλογερή, ελκυστική, αισιόδοξη και είναι απτόητη μπροστά στις προκλήσεις. Σαν πιθανό γεγονός, μια γυναίκα σε βοηθάει με το να σου πει κάτι σημαντικό που σχετίζεται με την κατάστασή σου.
Βασιλιάς Ράβδων
Σκληρός αλλά δίκαιος άντρας, συνήθως πάνω από τριάντα χρονών. Είναι ένα άτομο που εμπνέει εμπιστοσύνη, ένας ισχυρός ηγέτης. Ακόμα είναι γενναιόδωρος, θαρραλέος και περιφρονεί τη φιλαργυρία. Σαν πιθανό γεγονός σχετίζεται με την εργασία, τα χρήματα, σημαντικές αποφάσεις, την περιουσία σου ή τη φιλανθρωπία. Σε όλα τα παραπάνω χρειάζεται η συμπεριφορά σου να είναι πιο δυναμική και να προσπαθήσεις να αποφύγεις τη ρουτίνα.
1. Κούπα
Λέξεις κλειδιά: Νέο αισθηματικό ξεκίνημα, διαίσθηση, αγάπη, οικειότητα, χαρούμενα γεγονότα.
Ο άσσος κούπα σχετίζεται με την αγάπη, τα συναισθήματα και τις σχέσεις, μα και με ένα ξεκίνημα. Σαν πιθανό γεγονός, μπορεί να δηλώνει ένα καινούριο ειδύλλιο, γάμο ή αρραβώνα. Ακόμα, σε μία υπάρχουσα σχέση, δηλώνει πως αναπτύσσεται μεγαλύτερο συναισθηματικό δέσιμο και προαναγγέλλει μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Μία άλλη ένδειξη της κάρτας είναι πως πρέπει να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου αν πρόκειται να πάρεις μια απόφαση.
2. Κούπα
Λέξεις κλειδιά: Δέσμευση, προτάσεις, έλξη, ένωση.
Το δυο κούπα σχετίζεται με μία ένωση των δυνάμεων σε μια αμοιβαία σχέση ή συνεργασία. Σαν πιθανό γεγονός, βιώνεις ή θα βιώσεις μια κατάσταση αρμονίας και χαρούμενες εκπλήξεις, προτάσεις και δεσμεύσεις θα γίνουν ή θα προσφερθούν. Θα έχεις την αίσθηση της ένωσης αντιθέτων ερωτικά και συναισθηματικά και σε επαγγελματικά θέματα, μπορεί να γίνουν συμφωνίες ανάμεσα σε φίλους.
3. Κούπα
Λέξεις κλειδιά: Διασκέδαση, φιλία, κοινότητα, ζωντάνια.
Το τρία κούπα αναφέρεται σε ομάδες ανθρώπων και όχι σε μεμονωμένα άτομα και σαν πιθανό γεγονός, μπορεί να είναι μια ένδειξη για ένα επερχόμενο πάρτι ή το ότι θα γίνεις μέλος σε μία νέα οργάνωση. Η λέξη κλειδί εδώ είναι ο εορτασμός και ακόμα και αν η αιτία αυτής της γιορτής είναι εντελώς προσωπική, καλό θα είναι να μοιραστείς τη χαρά σου με τους άλλους. Το τρία κούπα μπορεί ακόμα να συμβουλεύει πως πρέπει να βρεις χρόνο για τους φίλους σου ή τα αγαπημένα σου άτομα.
4. Κούπα
Λέξεις κλειδιά: Στασιμότητα, βαρεμάρα, απάθεια, κορεσμός.
Το τέσσερα κούπα αντιπροσωπεύει την εγκράτεια, ή τον κορεσμό. Σαν πιθανό γεγονός, αυτή η κάρτα μπορεί να δηλώνει πως κάποιος σε σκέφτεται και παρατηρεί τις αντιδράσεις σου, με την προοπτική να σου κάνει κάποιου είδους προσφορά. Ακόμα το τέσσερα κούπα μπορεί να δηλώνει πως είχες τόσο πολλά και σε τόσο μεγάλο βαθμό που τώρα αισθάνεσαι κάποιου είδους μπλοκάρισμα. Σαν αποτέλεσμα αυτού αποτραβιέσαι από τον κόσμο και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αυτό που χρειάζεσαι για να βγεις από αυτή την κατάσταση είναι μια αλλαγή που θα σε βοηθήσει να σταματήσεις να βλέπεις μόνο την αρνητική πλευρά των πραγμάτων.
5. Κούπα
Λέξεις κλειδιά: Εγκατάλειψη, απώλεια, μετάνιωμα, χαμένη ευκαιρία.
Αυτή η κάρτα συχνά παρουσιάζεται όταν κάποιος νιώθει μετανιωμένος για τις πράξεις του και γεμάτος θλίψη. Σαν πιθανό γεγονός, μπορεί να δηλώνει την εγκατάλειψη μιας ευκαιρίας, ενός ονείρου ή ενός συντρόφου. Θα πρέπει να σταματήσεις να κοιτάς το παρελθόν γιατί μπορεί να χάσεις κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και δεν θα μπορείς να τις δεις. Θα έρθουν καλύτερες στιγμές στη ζωή σου, ακόμα κι αν αυτό τώρα σου φαίνεται απίθανο.
6. Κούπα
Λέξεις κλειδιά: Έρωτας, παρελθόν, αθωότητα, επανένωση.
Το έξι κούπα σχετίζεται άμεσα με την παιδική ηλικία και το παρελθόν. Σαν πιθανό γεγονός μπορεί να δηλώνει ότι σκέφτεσαι τις χαρούμενες στιγμές που έζησες στο παρελθόν και μπορεί να θέλεις να επιστρέψεις σε ένα μέρος που είχες ζήσει παλιά. Σε αισθηματικά θέματα αυτή η κάρτα μπορεί να δείχνει μια σχέση ανάλαφρη και αρμονική, μια επανένωση, ή ακόμα και την επιστροφή κάποιου προηγούμενου δεσμού σου. Σε άλλα θέματα δείχνει πως θα πληρώσεις ή θα ανταμειφθείς, για μία παλιότερη εμπειρία σου.
7. Κούπα
Λέξεις κλειδιά: Πλάνη, πειρασμός, επιλογή.
Το εφτά κούπα σχετίζεται με τις επιλογές μα και με την αυταπάτη. Σαν πιθανό γεγονός, αυτή η κάρτα προειδοποιεί πως περιβάλλεσαι από πειρασμούς ή ζήλεια και θα πρέπει να προσέξεις πολύ έτσι ώστε να κάνεις τις σωστές επιλογές. Ακόμα θα πρέπει να σκεφτείς αρκετά πριν προχωρήσεις σε σημαντικές αγορές, γιατί μπορεί να αγοράσεις κάτι και μετά να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που ήθελες. Η άλλη πλευρά αυτής της κάρτας προειδοποιεί, ότι μπορεί να ζεις μέσα σε κάποιου είδους αυταπάτη ή πως επιλέγεις ένα τεμπέλικο τρόπο ζωής.
8. Κούπα
Λέξεις κλειδιά: Διάλυση, ανάγκη να προχωρήσεις.
Το οχτώ κούπα σχετίζεται με κάποιου είδους διάλυση και αλλαγή. Σαν πιθανό γεγονός, είναι μια ένδειξη ότι ανεξάρτητα από το πόσο πολύ θεωρείς ότι βρίσκεσαι σε μια αρμονική κατάσταση, εργασία ή σχέση, υπάρχει κάτι που δεν πηγαίνει καλά και θα πρέπει να ακολουθήσεις μια νέα κατεύθυνση. Μερικές φορές στη ζωή, ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα, είναι το να αποδεχτείς πως πρέπει να προχωρήσεις και να βρεις τη δύναμη να αφήσεις πίσω σου κάποιες καταστάσεις. Μπορεί να νιώθεις ότι τίποτα δεν σε ευχαριστεί και ότι δεν ξέρεις τι θέλεις, μα μπορείς να αρχίσεις με το να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές και οι μεγαλύτερες σύντομα θα ακολουθήσουν.
9. Κούπα
Λέξεις κλειδιά: Ευχές, ανταμοιβή, ικανοποίηση, εγωισμός.
Το εννέα κούπα σχετίζεται με τις ευχές. Σαν πιθανό γεγονός, δηλώνει πως κάτι που ευχόσουν να γίνει, θα πραγματοποιηθεί. Ακόμα, αφού έχεις προβεί στις αλλαγές που υποδηλώνονται από το οκτώ κούπα, θα λάβεις και την ανταμοιβή που έχεις κερδίσει. Μία άλλη πλευρά αυτής της κάρτας προειδοποιεί, ότι χρειάζεται προσοχή, ώστε να μην απολαμβάνεις τόσο πολύ την επιτυχία σου, ώστε να κάνεις τους άλλους να σε ζηλεύουν ή να απομακρύνονται από κοντά σου.
10. Κούπα
Λέξεις κλειδιά: Οικογενειακή ευτυχία, αρμονία, χαρά.
Το δέκα κούπα σχετίζεται άμεσα με την αρμονία και την ευημερία. Σαν πιθανό γεγονός δηλώνει, ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα από ότι θα μπορούσες ποτέ να περιμένεις. Η χαρά που αναζητούσες βρίσκεται πολύ κοντά σου και σύντομα θα αποκατασταθεί η ισορροπία στη ζωή σου. Ακόμα αυτή η κάρτα δηλώνει πως ότι επιχειρήσεις μέσα στην οικογένεια θα καρποφορήσει και θα είναι επιτυχές.
Όλοι οι αυλικοί των κυπέλλων μπορεί να δηλώνουν άτομα που ανήκουν στα ζώδια του νερού : Σκορπιός, Καρκίνος, Ιχθύες.
Ακόλουθος Κούπα
Νέο παιδί έως δεκαοκτώ χρονών γεμάτο αγάπη και στοργή. Αυτό το άτομο είναι ρομαντικό, ευγενικό, έχει πολύ φαντασία και είναι πολύ ευαίσθητο. Συνήθως αγαπάει κάθε μορφή δημιουργικότητας όπως η ποίηση, ο χορός και το τραγούδι. Σαν πιθανό γεγονός συχνά δηλώνει ότι θα λάβεις ένα ευχαριστήριο σημείωμα ή ένα μήνυμα που θα σε κάνει να χαρείς. Ακόμα, νέα σχετικά με μια εγκυμοσύνη είναι πιθανά.
Ιππότης Κούπα
Ο Ιππότης κούπα δηλώνει ένα ευαίσθητο και καλοπροαίρετο άτομο από δεκαοκτώ έως τριάντα χρονών. Αυτό το άτομο είναι ευαίσθητο στη γνώμη των άλλων, ερωτεύεται με πάθος και αγαπάει τη συντροφιά, το διάλογο και τη διασκέδαση. Σαν πιθανό γεγονός δηλώνει πως μία φιλία ή ένας έρωτας από το παρελθόν, ετοιμάζεται να ξαναμπεί στη ζωή σου.
Βασίλισσα Κούπα
Δηλώνει μία ευαίσθητη και χαρισματική γυναίκα πάνω από τριάντα χρονών. Αυτή η γυναίκα είναι τρυφερή, γεμάτη καλοσύνη και κατανόηση για τα προβλήματα των άλλων και όταν αγαπάει μπορεί να δώσει όλη της την ψυχή χωρίς όρους. Σαν πιθανό γεγονός η Βασίλισσα κούπα αντιπροσωπεύει την ευτυχία και το να θέλεις να κάνεις μια κίνηση, για να δείξεις τη στοργή σου για κάποιον.
Βασιλιάς Κούπα
Ευαίσθητος και καλοπροαίρετος άντρας πάνω από τριάντα χρονών. Μπορεί να προσφέρει συμβουλές για θέματα σχέσεων και είναι καλός μεσολαβητής και διπλωμάτης. Ακόμα ο θαυμασμός και ο σεβασμός των άλλων είναι σημαντικός για αυτόν και μπορεί να δείχνει σκληρός μα αυτό το κάνει μόνο για προστατεύσει τον εαυτό του όταν νιώθει πως είναι ευάλωτος. Σαν πιθανό γεγονός δηλώνει ότι κάποιος θα προσφερθεί να σε βοηθήσει μα όχι χωρίς αντάλλαγμα.
1. Σπαθί
Λέξεις κλειδιά: Νέο ξεκίνημα, αλήθεια, δικαιοσύνη, νοητική ώθηση, αποφάσεις.
Ο Άσσος σπαθί συμβολίζει την ιδέα, μα και την αποφασιστική δράση. Σαν πιθανό γεγονός δηλώνει πως τη δεδομένη περίοδο, έχεις την δύναμη και την ικανότητα να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να δράσεις σύμφωνα με αυτές. Ακόμα, μπορεί να δηλώνει ένα καινούριο ξεκίνημα το οποίο συχνά σχετίζεται με σπουδές ή επαγγελματικά θέματα. Μια άλλη πλευρά αυτής της κάρτας δηλώνει, πως η λογική σου θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις κάθε καινούρια πρόκληση με επιτυχία.
2. Σπαθί
Λέξεις κλειδιά: Επιλογές, μπλοκαρισμένα συναισθήματα, ανεκτικότητα.
Όταν το δύο σπαθί εμφανίζεται σε ένα διάβασμα συνήθως υποδηλώνει ότι η ώρα της επιλογής έφτασε. Σαν πιθανό γεγονός, μπορεί να αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα σε δύο ενδιαφερόμενους ή δύο επιλογές και να μην ξέρεις τι να κάνεις. Χρειάζεται να αντιμετωπίσεις την κατάσταση με ψυχραιμία και να γνωρίζεις ότι μπορεί να χρειαστεί να συμβιβαστείς για να λυθεί το πρόβλημα. Ακόμα το δύο σπαθί συμβουλεύει, πως στην περίπτωση που χρειάζεται να ανεχτείς μία κατάσταση, γιατί δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά, θα πρέπει να το αποδεχθείς γιατί το να προσπαθήσεις να αλλάξεις τα πράγματα, μπορεί να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα.
3. Σπαθί
Λέξεις κλειδιά: Στεναχώρια, θλίψη, μοναξιά, ρωγμές.
Το τρία σπαθί σχετίζεται με την αντικειμενική μελέτη των καταστάσεων, μα και με αρνητικά συναισθήματα. Σαν πιθανό γεγονός, αυτή η κάρτα δηλώνει συναισθήματα προδοσίας, θλίψης, εγκατάλειψης και ρωγμές που δημιουργούνται είτε σε σχέσεις, είτε σε κάποιου είδους εξοπλισμό. Με θετικές κάρτες γύρω από το τρία σπαθί, θα είναι προσωρινό το συναίσθημα της θλίψης. Διαφορετικά δηλώνει καθυστέρηση ή διακοπή στα σχέδιά σου.
4. Σπαθί
Λέξεις κλειδιά: Προστασία, ξεκούραση, προετοιμασία, προσωρινή αποχώρηση.
Το τέσσερα σπαθί συμβολίζει την ξεκούραση και την ανακωχή. Σαν πιθανό γεγονός, θα χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω, ή ένα διάλειμμα ώστε να προετοιμαστείς για τα καινούρια γεγονότα. Εναλλακτικά, μπορεί το τέσσερα σπαθί να δείχνει ανακούφιση από το άγχος, διαλογισμό και θεραπεία. Το τέσσερα σπαθί συμβουλεύει, πως όποια κι αν είναι τα τωρινά σου προβλήματα, δεν θα πρέπει να δράσεις άμεσα και πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δείξεις λίγη υπομονή.
5. Σπαθί
Λέξεις κλειδιά: Διαφωνίες, ήττα, ζήλια.
Το πέντε σπαθί σχετίζεται με τις συγκρούσεις και την υποχώρηση. Σαν πιθανό γεγονός, δηλώνει πως είσαι, ή πως σύντομα θα γίνεις ο στόχος ανεπιθύμητης προσοχής. Διαμάχες, ζήλιες και διαφωνίες θα είναι γύρω σου και αν υπάρχει η δυνατότητα, καλό θα είναι να κρατήσεις μια απόσταση από όλα αυτά. Μία άλλη πλευρά αυτής της κάρτας είναι ότι νίκησες μία μάχη, αλλά χρειάζεται προσοχή, γιατί ο εχθρός θριαμβεύει τη στιγμή που πιστεύεις ότι η νίκη είναι εξασφαλισμένη.
6. Σπαθί
Λέξεις κλειδιά: Μοίρα, λύση προβλημάτων, κίνηση.
Το έξι σπαθί σχετίζεται με τη φυγή. Σαν πιθανό γεγονός μπορεί να δηλώνει πως τρέχεις μακριά από τα προβλήματα σου, μα μέχρι να μάθεις να τα αντιμετωπίζεις, αυτά θα επανέρχονται με τη μία ή την άλλη μορφή. Ακόμα μπορεί να αισθάνεσαι ότι τώρα βρίσκεσαι σε μια φουρτούνα, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, γιατί σύντομα θα μπορείς να διακρίνεις ένα φωτεινότερο μέλλον. Το έξι σπαθί εναλλακτικά μπορεί να δηλώνει, ότι κάποιος ή κάτι πρόκειται να φύγει και αυτό θα φέρει ένα τέλος στα προβλήματά σου.
7. Σπαθί
Λέξεις κλειδιά: Χάσιμο, κλοπή.
Αυτή η κάρτα προειδοποιεί για κάποιου είδους χάσιμο ή κλοπή. Σαν πιθανό γεγονός συμβουλεύει ότι χρειάζεται να προσέξεις σε όλες τις καταστάσεις, γιατί κάποιος μπορεί να σε κλέψει ή μπορεί να βρεθείς σε μία κατάσταση, που θα νιώθεις ότι σου έχουν πάρει κάτι που δικαιωματικά σου ανήκει. Ακόμα, το εφτά σπαθί προειδοποιεί, ότι μπορεί να περιβάλλεσαι από ανέντιμους ανθρώπους, ότι κάποιος προσπαθεί να σε ξεγελάσει, ή ότι ένας φίλος σου ή σύντροφος είναι διπρόσωπος.
8. Σπαθί
Λέξεις κλειδιά: Δεσμά, περιορισμοί, αδυναμία, σύγχυση.
Το οχτώ σπαθί σχετίζεται με κάδε είδους περιορισμούς. Σαν πιθανό γεγονός μπορεί να δηλώνει, πως αυτή την περίοδο βιώνεις ένα αίσθημα εγκλωβισμού από παντού. Αυτό μπορεί να το προκαλούν οι καταστάσεις, ή να έχεις υψώσει εσύ, ένα τείχος γύρω σου από φόβο μην πληγωθείς. Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται σκληρή δουλειά για να ξεγλιστρήσεις από τα δεσμά σου. Ακόμα το οκτώ σπαθί μπορεί να είναι μια ένδειξη ασθένειας ή φυλάκισης, μα θα πρέπει να δεις και τις γύρω κάρτες για να καταλάβεις ποια ερμηνεία είναι η σωστή.
9. Σπαθί
Λέξεις κλειδιά: Ασθένεια, ανησυχία, ενοχή, απόγνωση.
Δάκρυα και άγρυπνες νύχτες υποδηλώνονται από αυτή την κάρτα. Σαν πιθανό γεγονός, μπορεί να αισθάνεσαι εγκατάλειψη και άσχετα με το αν σε έχουν εγκαταλείψει ή όχι, αυτό το συναίσθημα να σε πονάει. Ακόμα το εννέα σπαθί δηλώνει πως έχεις ένα ευαίσθητο σημείο και ήρθε ο καιρός να εργαστείς εποικοδομητικά για την ανάρρωσή σου.
10. Σπαθί
Λέξεις κλειδιά: Δυσκολίες, ύπουλοι εχθροί, θύμα, τελειώματα και νέα ξεκινήματα.
Το δέκα σπαθί σχετίζεται με δυσκολίες και σηματοδοτεί την αλλαγή. Σαν πιθανό γεγονός το δέκα σπαθί δηλώνει ότι μπορεί να νιώθεις ότι έφτασες στα όρια της υπομονής σου και ότι δεν αντέχεις άλλο. Όμως μια και τα πράγματα δεν μπορούν να χειροτερέψουν, σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί. Εναλλακτικά, το δέκα σπαθί μπορεί να είναι μια ένδειξη για το ότι κάποιος ή μία κατάσταση είναι στραμμένη με υπόγειο τρόπο εναντίων σου και σε πιάνει απελπισία με τις αδικίες της ζωής.
Όλοι οι αυλικοί των σπαθιών μπορεί να δηλώνουν άτομα που ανήκουν στα ζώδια του αέρα : Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος.
Ακόλουθος Σπαθί
Νέος ή νέα έως δεκαοκτώ χρονών, που επεξεργάζεται λογικά τα δεδομένα και ασχολείται με το πώς θα πετύχει. Είναι ένα έξυπνο και πιστό άτομο, που μπορεί όμως να γίνει και σαρκαστικό. Σαν παιδί είναι όλο ερωτήσεις και επαναλαμβάνει ότι ακούει. Σαν πιθανό γεγονός, ο Ακόλουθος σπαθί φέρνει νομικές διαφωνίες, ειδοποιητήρια σχετικά με το ασφαλιστικό, ή την εφορία, συστημένα γράμματα, ακόμα και κάποια ειδοποίηση για να παρευρεθείς σε δικαστήριο.
Ιππότης Σπαθί
Ο Ιππότης σπαθί δηλώνει ένα σκληρό άτομο από δεκαοκτώ έως τριάντα χρονών. Είναι γεμάτο αυτοπεποίθηση, συγκροτημένο και φαίνεται να ζητάει διαρκώς την προσοχή των άλλων. Ακόμα, γνωρίζει ότι διαθέτει αρκετή επιρροή για να πείσει τους άλλους, να αλλάξουν γνώμη. Σαν πιθανό γεγονός, μπορεί να δηλώνει ένα άτομο που έρχεται να σε σώσει από μια δύσκολη κατάσταση χωρίς να το περιμένεις, ή ένα μήνυμα σχετικά με την εργασία σου. Ακόμα μπορεί να φέρνει σαρωτικά γεγονότα, που θα σε αφήσουν με το συναίσθημα όλα και όλοι μοιάζουν να είναι απρόβλεπτοι.
Βασίλισσα Σπαθί
Απόμακρη σκληρή επαγγελματίας πάνω από τριάντα χρονών. Η Βασίλισσα σπαθί δηλώνει μια γυναίκα που είναι έξυπνη και ρεαλίστρια, ως προς το τι μπορεί να πετύχει. Είναι ανεξάρτητη και πιστεύει πως οι κατάλληλες πληροφορίες μπορούν να λύσουν κάθε πρόβλημα. Σαν πιθανό γεγονός, μπορεί να δηλώνει ότι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις το θυμό κάποιου. Εναλλακτικά, δηλώνει ότι θα χρειαστεί να εργαστείς πολύ σκληρά και να επικεντρωθείς πάνω στους στόχους σου, για να ξεπεράσεις τα εμπόδια.
Βασιλιάς Σπαθί
Συνετός και απόμακρος επαγγελματίας πάνω από τριάντα χρονών. Αυτός ο άντρας έχει αναλυτική σκέψη και μπορεί να αντιμετωπίσει μια πρόκληση, ξέροντας ότι οι ιδέες του είναι σωστές. Σαν πιθανό γεγονός, ο Βασιλιάς σπαθί δηλώνει πως κάποιος θα δράσει για λογαριασμό σου σε νομικά, ιατρικά, ή γραφειοκρατικά θέματα.
1. Δηνάριο
Λέξεις κλειδιά: Νέο ξεκίνημα στα οικονομικά, ευημερία, πρακτικότητα, οικονομικό κέρδος.
Ο άσσος δηνάριο δηλώνει αφθονία, ευημερία και ανταμοιβή για προηγούμενες προσπάθειες. Σαν πιθανό γεγονός, μία ευκαιρία θα σου παρουσιαστεί και αν την αρπάξεις, η ζωή σου θα βελτιωθεί. Ακόμα μπορεί να δηλώνει ότι στοχεύεις στο οικονομικό όφελος και ότι σύντομα θα έχεις όλα τα μέσα για να πετύχεις σε ότι καταπιάνεσαι.
2. Δηνάριο
Λέξεις κλειδιά: Οικονομικό δίλημμα, ισορροπία, ευελιξία, σκληρή δουλειά.
Το δύο δηνάριο είναι μια ένδειξη ισορροπίας, διλήμματος και αλλαγής. Σαν πιθανό γεγονός, αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει μια κατάσταση όπου νιώθεις πως έχεις χωριστεί σε δύο κομμάτια, προσπαθώντας να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Συμβουλεύει ότι για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες, πρέπει να είσαι έτοιμος να παίξεις με τις δυνατότητες που έχεις στη διάθεσή σου.
3. Δηνάριο
Λέξεις κλειδιά: Επιτυχία στο εμπόριο, γιορτή, ομαδική δουλειά, δημόσια έγγραφα.
Το τρία δηνάριο σχετίζεται με την ομαδική δουλειά και προλέγει επιτυχία. Σαν πιθανό γεγονός, θα γιορτάσεις ένα σημαντικό γεγονός που θα σχετίζεται με την υπογραφή κάποιου δημόσιου ή νομικού εγγράφου. Ικανοί συνάδελφοι ή φίλοι, θα είναι δίπλα σου να σε στηρίξουν και μία συνεργασία ή αύξηση είναι πιθανή. Ακόμα το τρία δηνάριο συμβουλεύει πως μια μεγάλη επιτυχία θα έρθει, αν οργανωθείς και σχεδιάσεις προσεκτικά τις κινήσεις σου.
4. Δηνάριο
Λέξεις κλειδιά: Απληστία, έλεγχος, οικονομική σταθερότητα.
Το τέσσερα δηνάριο σχετίζεται με την στασιμότητα και με την απληστία. Σαν πιθανό γεγονός, δηλώνει πως τη συγκεκριμένη περίοδο έχεις άνεση, υγεία, λεφτά και φοβάσαι υπερβολικά μην τα χάσεις. Μπορεί να ελέγχεις κάθε τι που ξοδεύεις, ή να μην αντέχεις να χαρίσεις κάτι δικό σου ακόμα κι αν δεν το χρησιμοποιείς πια. Μια άλλη πλευρά αυτής της κάρτας, είναι πως δηλώνει οικονομική ασφάλεια και σταθερότητα, που μπορεί να επιτευχθεί μέσα από τις δικές σου προσπάθειες, ή με τη βοήθεια κάποιου άλλου ατόμου.
5. Δηνάριο
Λέξεις κλειδιά: Χάσιμο, δύσκολοι καιροί, αποστέρηση, εξαθλίωση.
Το πέντε δηνάριο σχετίζεται κάποιου είδους στέρηση. Σαν πιθανό γεγονός, σε οικονομικά θέματα αυτή η κάρτα δηλώνει χάσιμο, αποστέρηση και φτώχεια. Σε αισθηματικά, μπορεί να νιώθεις μοναξιά και θλίψη και σε θέματα υγείας, μπορεί να είναι μια ένδειξη πως χρειάζεσαι ιατρική φροντίδα ή κάποιου άλλου είδους θεραπεία. Σε κάθε περίπτωση συμβουλεύει να μην αποθαρρύνεσαι και να ζητήσεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι.
6. Δηνάριο
Λέξεις κλειδιά: Γενναιοδωρία, οικονομικοί πόροι, δύναμη, αφθονία.
Το έξι δηνάριο δηλώνει καλοσύνη, γενναιοδωρία και αφθονία. Σαν πιθανό γεγονός, είναι μια ένδειξη για χρήματα, σε ρευστό ή είδος, που έρχονται προς το μέρος σου. Σε αισθηματικά θέματα μπορεί να δηλώνει τη γενναιοδωρία κάποιου θαυμαστή. Εναλλακτικά μπορεί να προειδοποιεί ότι μοιράζεις αυτά που έχεις στους άλλους, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς το αν τους δίνεις αυτό που έχουν πραγματικά ανάγκη, ή απλά, αυτό που θέλεις εσύ.
7. Δηνάριο
Λέξεις κλειδιά: Απρόσμενα γεγονότα, αλλαγή κατεύθυνσης, προσπάθεια.
Το εφτά δηνάριο σχετίζεται με την προσπάθεια αλλά και με μια θετική αλλαγή στην τύχη. Σαν πιθανό γεγονός, αν έχεις χάσει κάτι και δεν μπορείς να το βρεις, ή χρειάζεσαι βοήθεια και δεν ξέρεις που να στραφείς, τότε το εφτά δηνάριο είναι η κάρτα που θα σου φέρει την ελπίδα. Μιλάει για θετικά γεγονότα που συμβαίνουν την τελευταία στιγμή. . Ακόμα μπορεί να δηλώνει ότι συνειδητοποιείς, πως έκανες ότι μπορούσες, και τώρα πρέπει να περιμένεις να δεις τα αποτελέσματα.
8. Δηνάριο
Λέξεις κλειδιά: Εργατικότητα, γνώση, λεπτομέρεια, πρόοδος.
Το οχτώ δηνάριο σχετίζεται με την πρόοδο και τη δουλειά. Σαν πιθανό γεγονός, εργάζεσαι για να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου, ή για να μάθεις καινούρια πράγματα έτσι ώστε να βελτιώσεις την εργασία ή την καριέρα σου. Ακόμα μπορεί να δηλώνει μια αφοσίωση στην εργασία και πως δουλεύεις σκληρά και ανταμείβεσαι. αν πέσει σε θέση που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια, τότε το οκτώ δηνάριο μπορεί να είναι μία ένδειξη, πως θα προσκαλέσεις, ή θα δεχτείς ένα μεγάλο αριθμό ατόμων σπίτι σου.
9. Δηνάριο
Λέξεις κλειδιά: Τύχη, αφθονία, πειθαρχία, το να βασίζεσαι στον εαυτό σου.
Το εννέα δηνάριο σχετίζεται με την οικονομική ασφάλεια. Σαν πιθανό γεγονός, σύντομα θα συνειδητοποιήσεις πως θα μπορείς να έχεις, όλα όσα χρειάζεσαι και ακόμα περισσότερα. Ακόμα, το εννέα δηνάριο μπορεί να δηλώνει πως δεν χρειάζεται πλέον, να δουλεύεις σκληρά για να ζήσεις. Αυτή η κάρτα, είναι μια ένδειξη καλής τύχης σε οικονομικά θέματα και μπορεί να δηλώνει ακόμα και μια κληρονομιά, αν συμφωνούν και οι γύρω κάρτες.
10. Δηνάριο
Λέξεις κλειδιά: Οικονομική άνεση, ολοκλήρωση, μονιμότητα, εορτασμός.
Το δέκα δηνάριο σχετίζεται με την υλική ευημερία. Σαν πιθανό γεγονός, μπορεί να δηλώνει κάποιο οικονομικό κατόρθωμα, οικονομική ασφάλεια και υποστήριξη από κάποιο κοντινό σου άτομο. Εναλλακτικά, αυτή η κάρτα μπορεί να δηλώνει την ολοκλήρωση σπουδών, που θα βοηθήσουν την τωρινή ή την επερχόμενη καριέρα σου. Με την ολοκλήρωση σπουδών συνήθως έρχεται και κάποιο πάρτι, ή γενικότερα εορτασμός.
Όλοι οι αυλικοί των δηναρίων μπορεί να δηλώνουν άτομα που ανήκουν στα ζώδια της γης : Ταύρος, Αιγόκερος, Παρθένος.
Ακόλουθος Δηνάριο
Νέος ή νέα έως δεκαοκτώ χρονών που ενδιαφέρεται αρκετά για τα υλικά αγαθά. Ο Ακόλουθος δηνάριο αντιπροσωπεύει ένα άτομο πρακτικό, ρεαλιστικό, που του αρέσει να φτιάχνει πράγματα και μπορεί να φαίνεται σοβαρό για την ηλικία του. Σαν πιθανό γεγονός, δηλώνει πως θα δεχτείς κάποια μικρά χρηματικά ποσά, ή κάποια μικρά δώρα.
Ιππότης Δηνάριο
Ο Ιππότης δηνάριο δηλώνει ένα σπάταλο ή φιλοχρήματο νέο άτομο, από δεκαοκτώ έως τριάντα χρονών. Είναι πολύ οργανωτικό και υπεύθυνο και το ενδιαφέρον του είναι στραμμένο σε κάθε τύπο ανταλλαγής και δουλειάς. Σαν πιθανό γεγονός, αυτή η κάρτα δηλώνει μια είδηση για τα οικονομικά και μια πρόταση ή ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις, γιατί ακόμα κι αν σου φανεί ασήμαντη, θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο.
Βασίλισσα Δηνάριο
Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει μια φιλοχρήματη και απόμακρη γυναίκα πάνω από τριάντα χρονών. Αισθάνεται σιγουριά, είναι πολύ εργατική και αποφασιστική και αγαπάει το σπίτι και την οικογένεια. Σαν πιθανό γεγονός, η Βασίλισσα δηνάριο σχετίζεται με οικονομικά θέματα και δηλώνει πως κάποιο άτομο θα σου προσφέρει βοήθεια και στήριξη και αυτό θα είναι πολύ ενθαρρυντικό για την κατάστασή σου.
Βασιλιάς Δηνάριο
Υλιστής και υποστηρικτικός άντρας πάνω από τριάντα χρονών. Δεν του αρέσει να χρωστάει, μπορεί να δώσει καλές συμβουλές σε οικονομικά θέματα και είναι υπομονετικός, αξιόπιστος και πρακτικός. Σαν πιθανό γεγονός, ο Βασιλιάς Δηνάριο φέρνει καλή τύχη σε οικονομικά θέματα και συχνά είναι μια ένδειξη πως κάποιο άτομο με επιρροή θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου.

Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 2822
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2017

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://onomostiselksis.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


Δημοσίευση νέας Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα
 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης