Μικρασιάτικο

Δημοσίευση νέας Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα

Πήγαινε κάτω

Μικρασιάτικο

Δημοσίευση από Admin Την / Το Τρι Ιαν 10, 2017 12:55 pm

Μικρασιάτικο
Ερμηνείες
Άσσος Μπαστούνι: στεναχώρια
Άσσος Σπαθί: αποτυχία
Άσσος Κούπα: αγάπη
Άσσος Καρό: επιτυχία
Όλα τα 2: κρεβάτι
Όλα τα 3: δρόμος/ συνάντηση
Όλα τα 4: σπίτι
Όλα τα 5: καρδιά
Όλα τα 6: ξεσήκωμα
Όλα τα 7: φτασμένο
Όλα τα 8 : αντρικές σκέψεις
Όλα τα 9: λόγια/ σκέψεις γυναικείες
Δέκα Μπαστούνι: πίκρα/ λαχτάρα
Δέκα Σπαθί: δάκρυα
Δέκα Κούπα: ευτυχία
Δέκα Καρό: χρήματα
Ρήγας: άντρας
Ντάμα: γυναίκα
Βαλές: πρόσωπο αντρικό ή γυναικείο
1. Θολά
Ανακατέψτε 3 φορές και μελετήστε τα ονόματα που σας ενδιαφέρουν. Κόψτε σε σταυρό (1-πάνω, 2-αριστερά, 3-κάτω, 4-δεξιά) και μαζέψτε με την σειρά 4-2-3-1. Δημιουργήστε 4 οριζόντιες στήλες από 7 χαρτιά η κάθε μία. Βάλτε 3 χαρτιά πάνω από τα λεγόμενα σημαντικά φύλλα (πρόσωπα, φτασμένο, δρόμο, κρεβάτι, κλπ). Αποφύγετε να ρίξετε χαρτιά πάνω από το «σπίτι» μην τυχόν και πέσουν άσχημα φύλλα. Μαζέψτε από κάτω δεξιά( τέταρτη στήλη, τελευταίο χαρτί) ένα ένα χωρίς να κρύβετε τα νούμερα (δηλαδή το 6ο πάνω από το 7ο, το 5ο πάνω από το 6ο κτλ).

2. Καθαρά
Ανακατέψτε όπως πριν 3 φορές και σκεφτείτε την εξής ερώτηση: «Τι θέλω να ακούσω;». Κόψτε 3 φορές και μαζέψτε 2-1-3. Εκεί, με βάση τα χρώματα των ενδιαφερόμενων διαλέξτε τα σημαντικά χαρτιά (πρόσωπα, δρόμο, κρεβάτι, φτασμένο). Εδώ, όσο λιγότερα φύλλα έχετε τόσο το καλύτερο. Αν στο τέλος δεν σας μείνει ανοιχτό χαρτί, επιλέξτε ένα από τα κάτω. Τα φύλλα που έχουν βγει τα αφήνετε χωριστά σε μια άκρη.
3. Σίγουρα
Μαζέψτε τα «καθαρά», ανακατέψτε 3 φορές πως και πριν, σκεφτείτε έντονα ό,τι και παραπάνω και κόψτε 3 φορές. Μαζέψτε 2-1-3,πετάξτε τα άχρηστα και κρατήστε τα εντελώς βασικά. Αν δεν σας μείνει ανοιχτό χαρτί, τραβήξτε από τα κάτω που μόλις ξεσκαρταρίσατε.
4. Ευχή
Πάρτε τα φύλλα από τα σίγουρα και ανακατέψτε. Σκεφτείτε μια συγκεκριμένη ευχή έντονα (όχι κάτι αόριστο όπως «θα ερωτευτώ;»). Απλώστε τα χαρτιά κλειστά από δεξιά προς τα αριστερά. Διαλέξτε 3 φύλλα και βάλτε τα κλειστά από δεξιά προς τα αριστερά. Επιλέξτε 3 φύλλα και βάλτε τα κλειστά με όποια σειρά θέλετε και 2 ακόμη τα τοποθετείτε ανοιχτά πάνω από 2 κλειστά, όποια θέλετε. Αν συμπέσουν τα χρώματα, η ευχή θα πραγματοποιηθεί.

Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 2822
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2017

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://onomostiselksis.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


Δημοσίευση νέας Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα
 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης